Lakering af møbler mm

Lakering af møbler
giver et flot finish

​Hos Sydsjællands Autolak tilbyder vi lakering af møbler, der har set bedre dage, og som godt kan trænge til en genopfriskende omgang lak. Vi servicerer primært private og virksomheder i Næstved, som efterspørger vores unikke ekspertise. Med en sprøjtelakering får dine møbler nyt liv, og du undgår en dyr udskiftning af hele indretningen.

Har du nogle ældre træmøbler, der ville have gavn af nyt liv, er lakering af møbler et af vores helt store specialer. Vi anvender robuste og slidstærke materialer, så lakken holder sig godt og længe uden at falme. Lad os se på dine møbler, så vi kan hjælpe dig med en god løsning, der giver et flot finish.

Oplev forvandlingen med lakering af møbler

Holder du af dine gamle møbler, og har du ingen intentioner om at smide dem ud til fordel for nye, er lakering af dine møbler en meget billigere og bedre løsning.

Hos Sydsjællands Autolak forvandler vi de gamle og slidte møbler til nogle funklende nye. Med vores professionelle udstyr sørger vi for en holdbar og smuk sprøjtelakering af alle møbler.

Vi sliber, grunder og lakerer og sørger naturligvis for en grundig rådgivning om valg af farver og materialer, før vi går i gang. Tag os endelig med på råd, hvis du vil have forslag til, hvordan dine møbler også kan se ud, hvis du eksempelvis ønsker en ny farve.​

Professionel møbellakering til en konkurrencedygtig pris

​Lakering af møbler er en af vores store passioner. Derfor evner vi at udføre det i høj kvalitet, så der ikke er slitage og pletter. Vi sørger for, at du får en stol eller et andet møbel, der ser ud, som var det helt nyt fra fabrikken.

Kontakt os for flere informationer om møbellakeringen, og få et uforpligtende tilbud på en forvandling af jeres indretning. Ring til os på telefon 35 14 11 22 eller på e-mail: malerb2000@yahoo.dk, så hjælper vi dig.