Lakering af biler

Lakering af bil
med de bedste materialer

Søger du en kompetent autolakerer i Næstved til lakering af din bil, tilbyder vi hos Sydsjællands Autolak at udføre opgaven for dig med de bedste materialer.

Vi anvender udelukkende velrenommerede laktyper, hvis kvalitet vi kan stå inde for. Hos Sydsjællands Autolak har vi sans for detaljer. Derfor har vi siden 2006 kunnet tilbyde vores kunder lakering af deres bil i høj kvalitet.

Vi afslutter altid vores arbejde med et flot finish, og derfor bruger vores kunder os også, når deres gamle bil trænger til ny lakering eller blot til en opfriskning af den gamle lak. Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde vores kunder ordentligt arbejde, hvor der altid bliver kælet for detaljerne.

Mange års erfaring med lakering af bil

Vil du være sikker på, at du får udført lakering af din bil med et flot finish, er vi alle fagligt stolte autolakerere, der tager vores arbejde seriøst. Vi holder os altid opdaterede omkring markedet, når det kommer til lakering af biler.

Hvert år er vi på inspirationstur på verdens største automobilmesse i Las Vegas, USA, hvor autolakerere fra hele verden deler erfaringer. Vi orienterer os i kurser og har på den måde fingeren på pulsen, hvad angår lakering af biler og alt i udstyr til bilen.

Hos Sydsjællands Autolak leverer vi altid til tiden, og vi overholder de indgåede aftaler med vores kunder. For at sikre en ensartet og høj kvalitet i leverancen bruger vi altid lak fra vores leverandør Akzo Nobel, som i vores optik er det stærkeste brand på markedet inden for professionel autolak.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi genopfriske lakken på din gamle bil, eller ønsker du at skifte farve, er vi specialister i lakering af bil, hvorfor vi udfører jobbet med stor præcision og omhyggelighed. Vi sikrer, at alt er perfekt, så din bil får et flot, nyt look med et lækkert finish, så den ser ud som ny.

Du kan kontakte os på telefon 35 14 11 22, eller på e-mail: malerb2000@yahoo.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig samt bestille en tid til lakering af din bil. Vi ser frem til at høre fra dig.